Pogoji uporabe

  • Pogoji uporabe
 

Sporazum med uporabnikom in spletnim mestom

Spletno mestohttp://www.szsce.si/ (v nadaljevanju spletno mesto)  je sestavljeno iz različnih spletnih strani, ki jih upravlja Srednja zdravstvena in kozmetična šola Celje (v nadaljevanju šola).
Spletno mesto vam je na voljo pod pogojem, da ga sprejmete in na njem ničesar ne spreminjate. Vaša uporaba spletnega mesta pomeni sprejemanje vseh pogojev in obvestil.

Piškotki

Naše spletne strani in aplikacije uporabljajo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Uporabljamo piškotke, predstavljene v sledeči tabeli.

Stran/aplikacija Ime piškotka Namen Trajanje

www.szsce.si

 

PHPSESSID

Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

Seja

www.szsce.si

fe_typo_user

Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

Seja

Zavezujemo se, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere spletne strani morda ne bodo delovale pravilno.

Spreminjanje pogojev uporabe

Šola si pridržuje pravico, da spremeni pogoje in obvestila, ki veljajo na spletnem mestu.

Povezave do drugih spletnih mest

Na spletnem mestu so lahko povezave do drugih spletnih mest (v nadaljevanju povezave). Povezanih spletnih mest ne nadzoruje šola, prav tako ne odgovarja za njihovo vsebino. Šola ne odgovarja za spletno oddajanje ali druge vrste oddajanja s katerega koli povezanega spletnega mesta. Šola navaja te povezave le kot pomoč; navajanje povezav ne nakazuje odobravanja spletnega mesta ali kakršne koli povezave z njegovimi operaterji.

Nezakonita uporaba

Uporabnik spletnega mesta jamči, da ga ne bo uporabljal v namene, ki so protizakoniti ali prepovedani. Spletnega mesta šola ne smete uporabljati na načine, s katerimi poškodujete, onemogočite, preobremenite ali poškodujete to spletno mesto; poleg tega ne smete posegati v uporabo in obiskovanje drugih uporabnikov tega spletnega mesta. Nedovoljeno je pridobivanje ali poskus pridobivanja materialov ali podatkov na kakršen koli način brez pisnega privoljenja šole.

Uporaba komunikacijskih storitev

Spletno mesto šole lahko vsebuje storitve za oglasne deske in klepete, novičarske skupine, forume, skupnosti, osebne spletne strani, koledarje in/ali druge storitve sporočanja ali komunikacije, s katerimi lahko komunicirate s širšo javnostjo ali skupino (v nadaljevanju storitve). Uporabnik soglaša, da bo storitve uporabljal samo za objavljanje, pošiljanje in prejemanje sporočil in materialov, ki so ustrezni in povezani z določeno storitvijo. Prepovedano je:

  • Kakor koli kršiti veljavno zakonodajo in pravice drugih uporabnikov.
  • Objavljati, nalagati, širiti ali razglaševati neprimerne, sramotne, opravljive, goljufivih, nespodobne ali nezakonite teme, imena ali informacije.
  • Nalagati datoteke, ki vsebujejo programsko opremo ali drug material, ki je zaščiten z zakoni intelektualne lastnine (ali s pravicami do zasebnosti ali javnosti), razen če te pravice posedujete ali nadzorujete ali imate vsa potrebna soglasja.
  • Nalagati datoteke, ki vsebujejo viruse, poškodovane datoteke ali druge podobne programske opreme ali programe, ki lahko poškodujejo delovanje drugega računalnika.
  • Oglaševati ali ponujati izdelke ali storitev za kateri koli poslovni namen, razen če storitev izrecno dovoljuje takšna sporočila.
  • Prenašati datoteke, ki jih objavijo drugi uporabniki storitve, za katere veste oz. bi morali vedeti, da jih v skladu z zakonom ne smete širiti na tak način.
  • Na kakršen koli način zbirati podatke o drugih brez njihovega soglasja.

Šola se ne obvezuje k nadzorovanju storitev, si pa pridržuje pravico, da pregleda materiale, ki so objavljeni in jih odstrani brez pojasnila. Šola si pridržuje pravico, da prekine vaš dostop do katere koli ali vseh storitev kadar koli brez predhodnega obvestila in iz katerega koli vzroka.
Šola ne nadzoruje ali potrjuje vsebine, sporočil ali informacij v storitvah, zato se izrecno odpoveduje odgovornosti v zvezi s storitvami in dejanji, ki izhajajo iz vašega sodelovanja v teh storitvah. V storitvah izražena mnenja ne izražajo mnenja šole.
Za materiale, naložene v storitvah, veljajo objavljene omejitve o uporabi, razmnoževanju in/ali širjenju. Če prenesete materiale, odgovarjate za upoštevanje teh omejitev.

 
 

Srednja zdravstvena in kozmetična šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.