Aktualno

 
9. 11. 2020

TOPLI OBROK V ČASU ZAOSTRENIH EPIDEMIOLOŠKIH RAZMER

TOPLI OBROK V ČASU ZAOSTRENIH EPIDEMIOLOŠKIH RAZMER  

Na podlagi okrožnice Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, številka 6030-3/2020/70 z dne 5. 11. 2020, objavljamo spodnje informacije:  

UPRAVIČENCI DO PREVZEMA TOPLEGA OBROKA:  

Do toplega obroka so upravičeni dijaki Srednje zdravstvene šole Celje, ki izpolnjujejo naslednji pogoj, da povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali državni štipendiji ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila NE PRESEGA 382,82 € (3. dohodkovni razred otroškega dodatka oziroma 2. razred državne štipendije). Brezplačni topli obrok pripada tudi dijakom, ki so nameščeni v rejniško družino.  

Vsi dijaki, ki so upravičeni do toplega obroka, so danes na šolske elektronske naslove prejeli obvestilo in povezavo do prijave na topli obrok.  

PREVZEM TOPLEGA OBROKA:  

Upravičenci lahko prevzamejo topli obrok v občini prebivališča na mestu prevzema, ki ga določi posamezna občina (spremljajte spletne strani občin).  

PRIJAVA NA TOPLI OBROK:  

UPRAVIČENCI se za prevzem toplega obroka v svoji občini prijavijo preko naše šole, preko spletnega obrazca. Povezavo do obrazca so prejeli samo upravičeni dijaki. 

Dijaki in starši se s prijavo strinjate, da bo šola zbrane podatke o prijavah na topli obrok posredovala občinam. Šola je na podlagi zakonodaje dolžna preveriti upravičenost prijave na topli obrok. S prijavo dijaki privolite, da občine in šola podatke uporabljamo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka in preverimo upravičenost do toplega obroka posameznega dijaka.  

ROK ZA PRIJAVO NA TOPLI OBROK V ČASU POUKA NA DALJAVO:  

Zaradi lažje organizacije priporočamo, da se na topel obrok prijavite čimprej, najkasneje do 10. 11. do 8.00 ure. 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu: alja.zorman(a)szsce.si ali telefonski številki 03/428 69 44. 

Pripravila: Alja Zorman, organizatorica šolske prehrane 

Priporoči prijatelju: 

Preberite še

V tej rubriki trenutno še ni zapisov.
 
 

Srednja zdravstvena šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.