Aktualno

 

Prehrana

Zakon predvideva prijavo na šolsko prehrano, ki jo oddajo starši oziroma skrbniki. S prijavo na šolsko prehrano nastopi obveznost dijakov in njihovih staršev, da bodo spoštovali pravila, plačevali morebitne prispevke za prehrano, odjavljali obroke za dneve odsotnosti in plačali polno ceno obroka, če le-ta ne bo ne prevzet ne odjavljen.

Zaradi trenutnih razmer in ukrepov, ki še vedno veljajo, smo morali uvesti nekaj sprememb pri šolski prehrani. Ker želimo našim dijakom ponuditi topli obrok, kot so ga bili vajeni pred epidemijo, smo se odločili za nekaj sprememb. Dijaki se bodo morali na topli obrok prijaviti preko spletnega portala Saop najkasneje 1 dan prej do 12. ure Dijaki se morajo v portal registrirati. Za prvi vstop potrebujejo šifro (ki je zapisna na položnici) in EMŠO številko.

Vstop v portal SAOP: https://prehrana.szsce.si/SPLETNEODJAVE

Prevzem šolske prehrane bo mogoč samo v času, ko je razred razporejen na šolsko prehrano (glejte časovni razpored). Tisti dijaki, ki so se prijavili na topli meni, bodo šolsko prehrano lahko prevzeli na prevzemnem pultu za topli meni, ostali dijaki se postavijo v vrsto za hladni meni. Za vsa dodatna vprašanja lahko pošljite elektronsko sporočilo na naslov: alja.zorman@szksc.si.

Ogled spodnjih dokumentov je možen le z vpisom v vaš Office račun.

ČASOVNI RAZPORED

Časovni razpored malice: TUKAJ 

JEDILNIK

Jedilnik: TUKAJ

Šolsko prehrano je možno prevzeti po v naprej določenem časovnem razporedu, ki ga morajo dijaki zaradi ukrepov NIJZ obvezno upoštevati.

 
 

Srednja zdravstvena in kozmetična šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.