Aktualno

  • Prehrana
 

Prehrana

Zakon predvideva prijavo na šolsko prehrano, ki jo oddajo starši oziroma skrbniki. S prijavo na šolsko prehrano nastopi obveznost dijakov in njihovih staršev, da bodo spoštovali pravila, plačevali morebitne prispevke za prehrano, odjavljali obroke za dneve odsotnosti in plačali polno ceno obroka, če le-ta ne bo ne prevzet ne odjavljen.

Zaradi trenutnih razmer in ukrepov, ki jih moramo upoštevati, veljajo pravila tudi glede šolske prehrane. Za vse dijake bo na voljo topli obrok, na katerega se morajo dijaki prijaviti. Dijaki bodo lahko v šolsko jedilnico vstopali po v naprej določenem časovnem razporedu, upoštevati morajo varnostno razdaljo, nošenje maske in obvezno razkuževanje rok.

Vstop v portal SAOP: https://prehrana.szsce.si/SPLETNEODJAVE

Prevzem šolske prehrane bo mogoč samo v času, ko je razred razporejen na šolsko prehrano (glejte časovni razpored). Tisti dijaki, ki so se prijavili na topli meni, bodo šolsko prehrano lahko prevzeli na prevzemnem pultu za topli meni, ostali dijaki se postavijo v vrsto za hladni meni. Za vsa dodatna vprašanja lahko pošljite elektronsko sporočilo na naslov: alja.zorman@szksc.si.

Ogled spodnjih dokumentov je možen le z vpisom v vaš Office račun.

ČASOVNI RAZPORED

Časovni razpored malice: TUKAJ 

JEDILNIK

Jedilnik: TUKAJ

Šolsko prehrano je možno prevzeti po v naprej določenem časovnem razporedu, ki ga morajo dijaki zaradi ukrepov NIJZ obvezno upoštevati.

 
 

Srednja zdravstvena in kozmetična šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.